SePoarta.ro - Frumusete

 

INDEPARTAREA ACNEEI CU AJUTORUL LASERULUI - METODA RAPIDA

Pentru a ajuta la indepartarea cicatricilor ramase in urma inflamarii si umflarii din cauza acneei, domeniu medical modern a inceput sa foloseasca si laserul ca noua metoda de indepartare a cosurilor. Cand vine vorba de cicatrici cauzate de acnee, care pot fi mai adanci decat epiderma, sau decat majoritatea straturilor epidermei, leserele sunt o metoda de tratament eficienta care ajunge pana la radacina cicatricii.

 

Utilizarea laserului pentru indepartarea acneei a crescut in popularitate deoarece ofera atat dermatologilor cat si pacientilor un instrument foarte eficient pentru rezolvarea acestei probleme foarte serioase. Laserele sunt in general utilizate pentru a promova indepartarea pielii si inlocuirea, sau vindecarea, lucruri care ajuta la eliminarea cicatricilor care sunt prezente pe piele de cativa ani. De fapt pielea este deteriorata intentionat dupa care intervine un proces de vindecare care implica regenerarea unei noi straturi epiteliale. Aceasta noua piele este in general lipsita de cicatrici. In unele cazuri rare este posibil insa ca cicatricile sa reapara. Acest lucru a fost observat mai ales pe pielea de pe spate. De aceea este foarte important sa intelegem procesul de indepartare al acneei cu ajutorul laserului, beneficiile si riscurile precedente acestui tratament. Un dermatolog cu experianta poate discuta aceste probleme cu dumneavoastra inainte dar si in timpul tratamentului.

 

Unele din avantajele acestui tratament sunt evidente atunci cand este comparat cu alte tratamente. Tratamentul cu laser pentru indepartarea acneei  nu mai necesita multe alte tratamente. Timpul de vindecare poate dura cateva zile sau cateva saptamani depinde de tratament si de marimea si adancimea cicatricilor care au fost eliminate. Desi perioada de vindecare poate dura cateva zile, tratamentul cu laser permite pacientilor sa-si realizeze acest tratament in doar cateva sedinte. Metoda de tratament cu masti chimice poate necesita mai multe sedinte. Cu ajutorul derma-abraziunii pielea este in general deteriorata pe suprafete mai mari decat tratamentul cu laser care permite o deteriorare a pielii mult mai controlata si pe zone afectate mult mai mici neafectand si zonele sanatoase. Exista cateva diferente intre aceste doua tratamente. Ar fi o idee buna sa vorbiti cu un specialist in domeniu despre diferentele dintre cele doua tratamente pentru a putea decide care din cele doua este mai potrivita pentru tine.

  • Indepartarea acnee cu laser

Dupa indepartarea acneei cu ajutorul laserului este foarte important ca pielea sa fie ingrijita cu cea mai mare atentie. Pentru a preveni infectia, un dermatolog va va sfatui despre ceea ce trebuie sa faceti, ceea ce nu trebuie sa faceti, pentru a avea siguranta ca pielea va fi pastrata sanatoasa. Evitarea expunerii prelungite la soare, sau chiar si a expunerii moderate, este un sfat foarte bun mai ales in primele etape ale vindecarii. Avand in vedere ca pielea va fi sensibila dupa vindecarea initiala, de la tratamentul cu laser, ar trebui sa va protejati de soare prin toate metodele posibile atunci cand iesiti afara.

 

De asemenea este o idee buna sa folositi produse de ingrijire a pielii care sa previna infectiile. Avand in vedere ca prin acest tratament se indeparteaza straturi din epiderma cat si din derma, pielea este vulnerabila la infectii virale si bacterigene. Este important sa abordati acest proces de vindecare cu foarte mare atentie si sa intrebati dermatologul despre tot ceea ce aveti neclaritati pentru a va asigura ca pielea dumneavoastra se va vindeca frumos si in siguranta.

 

In general, tratamentele cu laser din domeniul ingrijirii pieli sunt din ce in ce mai folosite iar pielea este recunoscatoare pentru acest lucru. Tehnologia folosita de regula implica o lumina de inalta frecventa care poate fi folosita pentru orice tip de piele. Acest tratament confera pacientilor incredere in propriul look.

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu