SePoarta.ro - Frumusete

 

COAFURI PENTRU FETE - PENTRU TOATE TIPURILE DE PAR ( LUNG, SCURT MEDIU)

Cand vine vorba de fete, nimic nu este mai important pentru ele decat frumusetea lor. Sunt considerate a fi fiintele cele mai preocupate, de propria frumusete, din lume iar un par frumos este mai mult ca sigur un atu al intregului lor arsenal. Acesta este unul din motivele pentru care pe piata exista atat de multe produse pentru par.

 

Totusi, celalalt lucru care mareste importanta unui par frumos si stralucitor este ca fetele pot alege stiluri diferite iar aceste stiluri ale coafurii le poate schimba intraga personalitate. Ori de cate ori este o petrecere, stilul coafurii trebuie sa fie diferit si din acest motiv toate saloanele de infrumusetare si coafura sunt pline de clienti.

 

Coafuri pentru par scurt:

Pentru fetele mici, coafura cu  parul scurt este foarte usor de facut si de intretinut. Pentru acest stil lungimea parului trebuie sa treaca un pic peste urechi. Daca va amintiti de exemplu, de Dakota Fanning care a realizat o adevarata moda a parului scurt. Stilul parului scurt este foarte potrivit pentru fetitele active care nu vor avea probleme in timp ce se joaca iar parul va fi mult mai usor de curatat de catre mamele lor.

 

Coafuri pentru par de lungime medie

Avand in vedere ca parul de la aceasta categorie este intre cel lung si cel scurt, acesta are nevoie de o spalare si o periere adecvata deoarece acesta se poate incurca in timpul dat-ului in leagan sau a altor activitati de joaca. Aceste stiluri cu o lungime medie a parului sunt potrivite pentru fetite, datorita faptului ca permite nenumarate coafuri dragute. De la codite impletite, la o coadita draguta la spate, la parul rasucit la varfuri, exista o multitudine de optiuni din care sa alegeti.

  • Coafuri pentu tinerele fete

Coafuri pentru par lung

In prezent este dovedit faptul ca orice lungime a parului care trece de zona umerilor nu este in general recomandat pentru fetite decat daca ele si-l pot ingriji singure asa cum trebuie. Daca ati vazut filmul ‘Curly Sue’, acea mica fetita avea parul lung si carliontat, insa majoritatea parintilor au inteles ca parul lung se poate incurca foarte usor si se murdareste la fel de usor. Prin urmare, la fel ca parul unui adult, este nevoie de mult mai multa grija si mult mai mult timp pentru ingrijirea fetitelor cu par lung.

 

Cateva sfaturi pentru coafurile micilor fete

In primul rand nu trebuie sa folositi pentru ele prea multe produse pentru par. Ar trebui sa incercati un stil diferit pentru fiica dumneavoastra deoarece aveti de unde alege. Si mai trebuie ca stilul coafurii sa fie cat mai simplu deoarece ele sunt inca mici si vor alerga si se vor juca aproape toata ziua!

 

Sfat: Parul ondulat natural poate fi de asemena purtat un pic mai lung si totusi sa arate nemaipomenit. Folositi produse pentru intensificarea carliontilor pentru ca parul sa arate mai plin si mai des. Un par frumos o sa arate mai subtire daca este prea filat. Decat daca nu vreti o tunsoare pixie, incercati sa mentineti filatul la un nivel minim sau lasati parul la aceeasi lungime.

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu