SePoarta.ro - Frumusete

 

CREME DE CALITATE PENTRU A SCAPA DE PIELEA USCATA

Exista disponibile pe piata de astazi o varietate masiva de crème naturale pentru piele uscata, si toate sustin ca sadisfac toate cerintele. Din pacate multe din ele nu sunt nici pe departe atat de bune. Acest articol va va ajuta sa gasiti crema de calitate care se potriveste atat nevoilor cat si buzunarului dumneavoastra.

 

Aspectul unei pieli uscate poate fi jenant, in special daca este pe fata. Poate de asemenea sa apara pe picioare, maini si brate. Este iritant si este greu de ascuns.

 

Uneori oamenii au o piele cunoscuta sub numele de piele combinata. Acesta este compusa din petice de piele uscata intr-o zona si petice de piele grasa in alta. Problema pielii combinate de regula apare pe fata.

 

Indiferent de zona in care corpul dumneavoastra sufera de piele uscata sau combinata cele mai bune crème pentru a scapa de pielea uscata ar trebui sa contina ingrediente dovedite a fi hidratante si eficiente.

 

Incepand cu fata dumneavoastra, aveti nevoie de crème de calitate cum ar fi Manuka cu miere si ulei de macadamie si avocado. Aceste ingrediente penetreaza adanc in straturile pielii pentru o hidratare extrem de eficienta.

 

Un lucru pe care trebuie sa-l stiti este ca nu toate cremele pentru piele uscata sunt bune pentru pielea dumneavoastra chiar daca eticheta sustine contrariul. De exemplu nu toate uleiurile sunt hidratante pentru piele dumneavoastra, unele au efecte opuse si nu sunt bune pentru sanatatea dumneavoastra pe termen lung.

 

Uleiul mineral este un exemplu pe care ar trebui sa-l evitati. Pielea dumneavoastra devine dependent de acesta si odata ce ati oprit utilizarea acestuia sanatatea pielii se deterioreaza mai rau decat cum era in stadiul cand ati inceput tratamentul cu uleiul respectiv. Astfel de uleiuri va astupa porii pielii impiedicand eliberarea toxinelor si chiar cauzand acnee. Acestea cauzeaza si reactii cutanate ale pielii.

 

Dupa cum puteti observa informarea este foarte importanta inaintea inceperii utilizarii unui anumit tip de crema pentru indepartarea pielii uscate. Pielea este cel mai mare organ al dumneavoastra si orice veti aplica pe aceasta in cele din urma va ajunge in sistemul sangvin.

 

  • Creme pentru piele uscata

Daca aveti probleme cu pielea uscata pe picioare, maini sau brate un ingredient foarte eficient este extractul de wakame. Acesta este foarte cunoscut printre japonezi pentru proprietatile sale revigorante si se gaseste in oceanele de langa Japonia.

 

Cynergy TK este un alt ingredient bun gasit in cremele naturale pentru indepartarea pielii uscate. Este chiar foarte eficient. Studiile au aratat o imbunatire cu 14 % a retinerii umezelii dupa o folosire de 18 zile.

 

Aici am mentionat unele ingrediente de calitate din cremele folosite pentru pielea uscata. Puteti gasi mai multe pe website-ul meu. Este de asemenea important, sa va faceti o idee si despre ingredientele pe care trebuie sa le evitati. Acest subiect este de asemenea discutat mai in amanunt pe website-ul meu.

 

Pielea este o parte importante a corpului dumneavoastra. Va place sa mancati mancare sanatoasa si sa stiti ceea ce este bine si ceea ce nu este bine pentru dumneavoastra? In acelasi mod aveti nevoie si de mancare sanatoasa si pentru piele pentru o aparitie mai tinereasca, si nu una imbatranita.

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu