SePoarta.ro - Frumusete

 

VA POT AJUTA EXERCITIILE FACIALE PIELEA?

Poate ca ati auzit de exercitiile faciale sau poate ca faceti unul chiar acum. Aceste exercitii sunt proiectate pentru muschii fetei. Exercitiile pot include stransul buzelor pentru cateva secunde, ridicarea sprancenelor pentru o perioada mai lunga, flexarea obrazului si inchiderea pleoapelor intermitent.

 

Exercitiile faciale ar trebui sa va ajute sa obtineti o piele ferma pe fata si sa evitati riduri nedorite si cute lasate. Multi oameni, in special femei, sunt innebunite dupa aceste exercitii faciale. De fapt, unele femei merg pana acolo incat comanda si cumpara instructiuni video doar pentru a invata miscarile de rutina; si asta in plus fata de informatiile multiple pe care le citesc de pe internet sau din diverse reviste pentru femei.

 

Creatorii acestor tehnici si exercitii sunt in stare sa jure pentru efectele pozitive ale acestor exercitii si pe faptul ca ele va va ajuta sa aratati mai frumoasa si mai tanara. Cei care practica aceste miscari sustin acest concept este foarte asemanator cu acela de a face cateva genuflectiuni sau abdomene pentru a obtine forme frumoase ale abdomenului; asa ca daca vreti sa aveti o fata mai frumoasa ar trebui sa incepeti sa faceti exerciti in aceasta zona a corpului.
Expertii dermatologi, totusi dezaproba aceste practici.

 

Atunci cand sunt intrebati daca exercitiile faciale chiar functioneaza, majoritatea dermatologilor spun ca schimonosirea si flexarea zonelor vitale ale fetei nu are nici o eficienta in tonifierea tenului si nu este nici suficient de puternica pentru eliminarea ridurilor si cutelor. Spre deosebire de grasimea din zona abdomenului, unde reducerea cantitatii de mancare si executarea de exercitii fizice poate fi suficient in tonifierea muschilor din aceasta zona, problemele de piele de pe fata sunt mult mai complexe decat problemele musculare.

 

Pentru a afla ce poate functiona pentru pielea de pe fata, trebuie sa priviti mai indeaproape motivul aparitiei punctelor negre si ridurilor de pe fata. Factorii urmatori sunt cei mai probabili cei care cauzeaza aparitia ridurilor si petelor de pe fata. Neluarea lor in considerare va transforma visul dumneavoastra de a avea o piele frumoasa in cel mai mare cosmar. Asa ca luati aminte la ei.

  • Coafuri pentu tinerele fete

Expunerea La Soare Razele soarelui pot topii o gramada de lucruri. Daca nu credetti acest lucru, incercati sa lasati in soare o bucata de unt si in cateva minute acesta va fi lichefiat. Acelasi lucru se intampla si cu pielea de pe fata atunci cant o expuneti o perioada mai mare la soare. Fata nu se va topii literalmente, dar substantele hidratante din piele vor fi indepartate. Si dupa aceea o sa aveti probleme cu ruperea straturilor epiteliale ceea ce cauzeaza aparitia ridurilor, puncte de imbatranite, cercuri negre in jurul ochilor.


Scaderea Nivelului De Colagen De regula, problemele pe care la aveti cu tenul sunt rezultatul direct al pierderii elasticitatii pielii. Pe langa lumina solara, varsta isi aduce contributia la aspectul pielii fara fermitate si tinerete. Insa la baza pierderii elasticitatii sta de fapt disparitia colagenului din piele. Daca vreti sa va rezolvati problemele cu tenul trebuie sa urmati un tratament pentru cresterea nivelului de colagen din piele.


Contorsionarea Faciala Credeti sau nu felul in care va contorsionati fata atunci cand vreti sa va exprimati ideile sau sentimentele poate cauza aparitia pe fata a ridurilor, liniilor fine si cutelor. Daca sunteti incruntat marea majoritate a timpului, ar trebui sa va asteptati ca pe pielea dintre sprancene sa apara una-doua creste adanci. Daca atunci cand vreti sa focalizati un lucru  va chinuiti si trangeti din ochi, sansele de aparitie a ridurilor si liniilor pe marginea ochilor sunt foarte mari.

 

Acesti trei factori inlesnesc aparitia pe fata dumneavoastra a lucrurilor pe care le urati cel mai mult. Si nici macar toate exercitiile faciale din lume nu va poate ajuta sa va rezolvati problemele deoarece acestea nu pot face fata acestor factori. Asa ca in loc de exercitiile faciale, doctorii spun ca ar trebui sa aplicati produse care sunt special create pentru a lupta cu liniile si ridurile nedorite de pe fata.

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu