SePoarta.ro - Frumusete

 

CUM SA AI GENE FRUMOASE!

Genele au rolul de a ne proteja ochii de posibile rani. Genele au un rol relativ asemanator cu mustatile unei pisici. Ele ne ajuta sa simtim, pericole iminente sau vatamari si sa prevenim aceste pericole inchizand ochii. Insa poate chiar la fel de important, genele sunt o componenta ornamentala a fetei.

O alta functie a genelor este aceea de incadrare a ochilor nostri care se adauga la caracteristicile faciale a fiecarui individ. Acestea sunt foarte ornamentale. Fara gene un individ nu este doar vulnerabil la posibile leziuni ale ochilor dar si aspectul fetei este distorsionat. Genele sunt unul din “reperele” fetei pe care ne asteptam sa le vedem.

Oamenii se nasc cu gene. Acestea se dezvolta in emdrion intre a saptea si a opta saptamana. La fel ca si parul de pe cap, genele cresc la loc daca au cazut sau au fost smulse. Procesul acesta de inlocuire a genelor cazute poate dura totusi cam mult, a fost estimat ca acest proces de crestere a unei noi gene dureaza intre patru si opt saptamani. Culoarea genelor este de regula similara cu cea a parului de pe cap dar totusi un pic mai deschisa.

Pot exista mai multe cauze pentru lipsa sau caderea genelor: traumatisme faciale si cicatrizarea, efecte secundare a diferite tratamente si terapii, smulgerea parului sau chiar absenta parului de pe tot corpul din cauze congenitale. Deoarece genele sunt evaluate din motive decorative cat si din motive de protectie, multi oameni fara sau cu gene rare opteaza pentru moduri de a da aspectul unei mai mari densitati a genelor.

 

  • Gene frumoase

De la simpla utilizare a cosmeticelor pana la utilizarea  genelor artificiale, nevoia poate fi sadisfacuta  relativ simplu si ieftin. Dar unii oameni prefera metode care sunt de caracter permanent.

O optiune ar fi genele semipermanente. Aceasta optiune este mai scumpa decat genele artificiale dar pentru multi e o alegere mai buna. Genele semi-permanente stau la locul lor aproximativ 2-3 luni, si confera un aspect foarte natural. Insa pentru multi oameni aplicarea repetata poate fi un dezavantaj. In timp aceasta solutie este destul de costisitoare.

Extensiile de gene permanente au devenit o optiune mai populara pentru oricine isi doreste gene frumoase. Procedura implica de fapt implantarea firelor de par in linia genelor. Desi aceasta solutie este foarte costisitoare si este o solutie de ultima instanta din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru ea.

Unii experti considera ca procedura ar trebui rezervata pentru persoanele care au nevoie de gene dar din motive medicale ci nu din motive cosmetice. Inainte de a opta pentru aceasta procedura ar trebui sa faceti  cercetari cu privire la proces. Aflati informatii despre aceasta procedura la fel de multe ca si doctorul care o sa realizeze operatia. Ca la orice interventie chirurgicala anumite riscuri exista, cel mai notabil ar fi riscul infectiei in zona respectiva.

Cautarea continua pentru o mai buna si mai sigura modalitate de a imbunatati aspectul genelor. Un nou produs pentru conditionat gene este acum disponibil, care stimuleaza cresterea genelor. Acest produs accelereaza cresterea unor gene mai lungi, mai curbate si mai groase. Formula este aplicata la baza genelor intr-un mod similar cu cel de aplicare a unui creion de ochi. Produsul este non-iritant. Cu toate aceste avantaje extensiile permanente pot curand deveni de domeniul trecutului.

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu