SePoarta.ro - Frumusete

 

CATIVA PASI SIMPLII PENTRU
A AVEA OCHI MINUNATI

Orice fata isi doreste ochi minunati. Acum fiecare fata ii poate avea cu ajutorul acestor pasi simpli. Inainte de a incepe, trebuie sa va asigurati ca aveti toate produsele si accesorile de infrumusetare necesare. O sa aveti nevoie de o oglinda pentru machiat, pensete, fard de ochi, creion de ochi, rimel si prosoape de hartie sau servetele pentru a sterge orice exces de machiaj.

 

Sprancenele Prin modelarea sprancenelor, va puteti deschide fata prin faptul ca va faceti ochii sa para mai mari. Definirea sprancenelor va poate ajuta sa pareti mai tinere si mai pline de viata. Incepeti prin a va pieptana sprancenele in forma lor naturala. Apoi smulgeti sprancenele pe rand cu o penseta. Apucati spranceana ferm si trageti in directia de crestere a acesteia. Trage spre exterior de la nas spre marginea ochilor. Pe parcursul procesului de smulgere asigurativa ca va pastrati sprancenele simetrice uitandu-va intr-o oglinda de machiaj.

 

Fard de ochi Fardul de ochi este nemaipomenit pentru a va face ochii sa para mai mari, facandu-va ochii sa para mai apropiati unul de celalalt sau mai departati. Nuante mai inchise ale fardului va face ca ochii dumneavoastra sa para mai mici. Nuante mai deschise vor face dimpotriva ca ochii sa para mai mari. Aplicati un strat subtire pe pleoapa ochiului apoi peste acesta, dar doar pe marginile pleoapei, aplicati o nuanta mai inchisa. Pentru a face ca ochii sa para mai apropiati unul de celalalt, aplicati o nuanta inchisa pe coltul interior al pleoapei ochiului si pe marginile exterioare aplicati o nuanta mai deschisa. Pentru a va face ochii sa para mai departati unul de celalalt aplicati pe coltul interior al pleoapei o nuanta mai deschisa iar pe cel exterior o nuanta mai inchisa.

  • Ochi minunati

Creion de ochi Creionul de ochi este o modalitate foarte buna de a va definii ochii – facandu-i sa iasa in evidenta. Totusi creionul de ochi face ca ochii dumneavoastra sa para mai mici. Prin urmare este bine sa folositi creion de ochi in cazul in care aveti ochii mari. Creionul de ochi ar trebui aplicat doar la lumina naturala buna. Insa exista si oglinzi de machiaj cu dispozitiv de iluminat care sunt o foarte buna alternativa daca aveti nevoie sa va machiati seara sau intr-o camera cu lumina naturala slaba. Pentru rezultate cat mai bune alegeti un creion de ochi care sa se potriveasca cu rimelul.

 

Rimelul Rimelul este folosit pentru a pune in evidenta genele ochilor, care la randul lor va accentueaza ochii! Poate face ca genele dumneavoastra sa arate mai lungi si mai curbate, care la randul lor va faca ca ochii sa arate mult mai atragatori!

Alegeti un rimel care merge cu creionul de ochi. Rimelul de culoare neagra este de departe cel mai comun – merge bine cu toate tipurile si culorile parului. Diferite nuante de rimel merg bine cu diferite culori ale parului.

 

Incepeti prin a sterge excesul de rimel de pe bagheta rimelului. Aplicati rimelul intai pe genele de sus, prin miscari complete de la baza la varful genelor. Pentru genele de jos aveti grija sa nu patati zona de sub ochi. Genele din partea de jos a ochiului au nevoie de mai putin rimel pentru a le acoperii decat cele din parte de sus. Cand aplicati rimel pe genele de jos, aplicati-l dintr-o parte in alta mai degraba decat de sus in jos.

 

Acum va puteti relaxa si admira superbitatea de ochi in oglinda!

 

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu