SePoarta.ro - Frumusete

 

PARUL PERMANENT SI INDREPTAREA PARULUI
SA STITI CAND SA SPUNETI NU

Nu multe femei stiu asta, dar parul lor este foarte delicat si nu este rezistent la deteriorare. Multe din lucrurile pe care ele le fac cu parul lor, joaca un rol important in deteriorarea parului. Oricum sunt multe mijloace de refacere  a parului deteriorat insa doar daca stii cum, si pe de alta parte este mai bine, in primul rand, sa nu incerci sa-ti deteriorezi parul.

 

In timp ce permanentul si indreptatul parului sunt o buna metoda de a-ti imbunatati aspectul,  mai bine schimba-ti look-ul complet sau incearca ceva diferit, dar sa fii foarte atenta in legatura cu ceea ce folosesti, cat de mult il folosesti si daca produsele pe care le folosesti sunt realmente sigure pentru parul tau. Ceea ce poate nu stiti este ca permanentul si indreptatul pot efectiv deteriora parul.

 

Solutiile pentru permanent si indreptat parul contin o mare varietate de chimicale, fiecare din ele sunt facute sa schimbe aspectul parului. Cand se intampla acest lucru, parul incepe sa se deterioreze, in cateva cazuri are loc o deteriorare care nu mai poate fi corectata in timp scurt. Prin urmare, stiind cand sa spui „nu” este cea mai buna aparare impotriva alegerilor gresite pentru par. Daca tocmai ai inceput sa observi cateva fire de par deteriorate, inca mai poti fi capabil sa refaceti parul deteriorat folosind o varietate de produse si metode. Tineti minte ca cea mai buna metoda de a trata parul deteriorat, este pe cale naturala.

 

Urmatoarele sunt cateva sfaturi, daca vreunul din acestea ti se potriveste, ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de a va face un permanent sau o indreptare, sau ar trebui sa urmati aceste sfaturi.

 

1. Scalp iritat – daca scalpul dumneavoastra a avut vreo afectiune cum ar fi: zgarietura, inflamatie, iritatie, trebuie sa eviti folosirea permanentului sau al fixativului. Chimicalele folosite vor agrava afectiunea si probabil ar cauza, de asemenea durere.

2. Chelia – aceia care au orice tip de chelie, barbat sau femeie, trebuie sa evite de asemenea produsele pentru permanent si indreptare a parului. Acestea pot realmente grabi procesul de chelire.

3. Tratamente impotriva caderii parului – Daca folositi frecvent orice tip de tratament impotriva caderii parului, evitati folosirea produselor pentru permanent si indreptare, in acelasi timp. Deoarece practic doza de chimicale dure se dubleaza. Daca ai de gand sa-ti faci un permanent sau sa folosesti un produs de indreptat, asigura-te ca ai incetat sa folosesti un tratament impotriva caderii parului cu doua zile inainte de a-ti face un permanent.

  • Par permanent

4. Folosirea unor alte chimicale pentru par – Daca folositi alte chimicale pentru par, precum produsele de vopsire, produse de indreptat sau permanent, asigurati-va ca facati o pauza destul de mare inaintea tratamentelor. Daca tocmai ce v-ati vopsit si imediat vreti sa faceti si un permanent, acest lucru poate produce reactii adverse la chimicalele fie din vopsea fie din solutiile pentru permanent. Intre aceste doua procese lasati sa treaca cel putin 6-8 saptamani.

5. Cand pe un produs scrie sa-l testati inainte, sfatul trebuie urmat – Producatorii au un motiv intemeiat cand sfatuiesc utilizatorii sa testeze produsul mai intai pe o zona ascunsa. Asigurati-va ca ati facut asta deoarece va poate ajuta sa scapati de multe efecte neplacute.

6. Instructiunile – Daca nu urmati instructiunile, va puteti astepta la diverse reactii adverse ale organismului la produsul respectiv. Asigurati-va ca instructiunile din prescriptie au fost urmate.

 

Fiti sigura ca sunteti pregatita si ca stiti cand este momentul potrivit pentru un permanent sau un indreptat, un tratament inaintea oricarui dintre procesele de mai sus pot minimiza deteriorarile parului.

 

Cand este vorba de parul dumneavoastra ar trebui sa evitati folosirea unor lotiuni si fixative impreuna cu substantele folosite pentru permanent deoarece acestea includ o mare cantitate de chimicale periculoase pentru par. Aceste chimicale sunt petentiali agenti de deteriorare totala a parului si in multe cazuri poate fi si cauza caderii parului la femei. Daca schimbarea aspectului parului este ceva important ar trebui sa incercati alte metode mai putin distructive si care nu necesita folosirea unei cantitati atat de mari de chimicale periculoase.

 

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu