SePoarta.ro - Frumusete

 

ESTE TIMPUL SA VA SCHIMBATI COSMETICELE?

Ne ingramadim pe piele produse pentru a combate probleme ca pielea uscata, pielea scorojita, pielea uleiosa, si punctele negre, si de fapt tocmai aceste produse este posibil sa ne cauzeze problemele mai sus amintite. In anii trecuti atentia a fost atrasa catre mancarea pe care o mancam; conservantii, chimicalele, aditivii, locul de unde vine mancare, cum este prelucrata, cum este ambalata etc.

 

A existat si un protest public cu referire la modul cum ne hranim copiii si un interes nemaivazut in calitatea alimentelor si a mancarii. Alaturi de acesta a mai rasarit un interes foarte mare asupra produselor pe care le punem pe corp. Produsele cosmetice si ingredientele acestora sunt din ce in ce mai amanuntit examinate si ca rezultat la aceasta grija produsele organice naturale de ingrijire a pielii au devenit mai populare.

 

In esenta suntem organisme naturale asa ca probabil cel mai bine este sa folosim produse naturale. Daca nu dorim sa ingeram chimicale si toxine atunci poate ca nu ar trebui sa le folosim nici pe piele, par, dinti sau unghii! Beneficiile produselor organice de ingrijire a pielii sunt mai mult decat evidente; au existat niste investigatii stiintifice care au aratat efectele dubioase pe care le au cosmeticele bazate pe chimicale, unele dintre ele au fost legate chiar de aparitia unor tumori si a cancerului. Parabenele sunt chimicale folosite ca si conservanti si acestea au fost legate de aparitia cancerului de san. Acestea sunt folosite in cosmetice obisnuite ca sampoane, produse de hidratare, geluri de barbierit, geluri de curatare, spreiuri bronzante si paste de dinti.

 

Daca punem o substanta pe piele sau o inhalam, chimicalele pot intra in corp si pot ajunge in sistemul vascular. Aceste chimicale nu vor fi recunoscute de sistemul imunitar si nu vor fi tratate ca si corpuri straine. Ficatul dumneavoastra devine ocupat cu aceste chimicale, in loc sa-si desfasoare activitatea sa normala, astfel deveniti mai perceptibil la virusuri si infectii.

  • Schimbarea cosmeticelor

Este important sa aveti grija la produsele care va orbesc cu mirosurile lor naturale. Faptul ca miros a flori sau fructe asta nu inseamna ca au ingrediente naturale! Ar trebui sa verificati intodeauna ingredientele unui produs care miroase ca o substanta naturala. Exista mai mult de 4000 de chimicale care pot fi folosite in parfumuri, multe dintre ele fiind deseuri din industria petroliera.

 

Natura ne ofera o imensa varietate de ingrediente cu proprietati diferite si beneficii cosmetice, si care ne sunt benefice si in multe alte feluri; de la uleiuri esentiale care ne ofera si parfumuri naturale, la emolienti naturali, emulsifianti, uleiuri si conservanti, produse de hidratare cum ar fi untul de cacao si antisepticele ca uleiul din arborele de ceai.

 

Produsele organice certificate nu numai ca contin doar ingrediente naturale dar acestea nici macar nu au venit in contact cu chimicale in timp ce au fost crescute sau colectate, ambalajele sunt de obicei biodegradabile si nu exista nici o sansa ca produsele sa fi fost testate pe animale.

 

Daca credeti ca trebuie sa va sortati produsele de ingrijire a pielii, Scinboutique ofera o gama larga de cosmetice organice de ingrijire a pieli care va poate face pielea si constiinta sa se simta minunat! Daca credeti ca trebuie sa va schimbati vechile cosmetice cu unele noi si naturale, Scinboutique are de asemenea o enorma varietate de produse delicioase (cu toate ingredientele listate pe eticheta) care dau rezultate foarte bune, facandu-va o frumusete naturala!

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu