SePoarta.ro - Frumusete

 

ALEGEREA UNUI SET DE MANICHIURA

Niste unghii cu adevarat frumoase au nevoie de grija si de atentie intr-un mod regulat si ce alta metoda mai buna de rasfatare a unghiilor stiti decat un set exclusivist de manichiura. Atunci cand alegeti un set de manichiura, sa aveti in minte si nevoile pe care le aveti – Unghiile vi se rup cam des? Acestea cresc repede? Aveti unghii fragile? Tipuri diferite de unghii necesita diferite accesorii si instrumente cu care sa le ingrijiti, asa ca merita totusi sa va ganditi la aceste aspecte inainte de a achizitiona un astfel de set.

 

Un set standard de manichiura ar trebui sa contina forfecuta de unghii, pensete si o pila de unghi, insa multe seturi de lux au accesorii in plus cum ar fi unghiere si instrumente de curatat sub unghii.

 

 Unghierele sunt foarte bune pentru taierea unghiilor lungi, insa acestea lasa varfurile unghiilor unghiulare si patrate. Pentru a creea varfuri ale unghiilor mai putin zimtate si mai rotunde, forfecuta pentru manichiura este ideala deoarece lamele sunt curbate. Acest lucru inseamna ca ele pot urma forma naturala a unghiilor cu o  mai mare usurinta. Un alt avantaj cheie al forfecutelor de unghii este ca se poate urmari exact cat de mult se taie din unghie, lucru care cateodata este dificil de urmarit cu clestele de unghii. Forfecutele de unghii sunt de asemenea o buna investitie pentru cei care au unghii fragile – pentru a preveni plesnirea unghiilor este mai bine sa le tineti scurte. Taierea unghiilor fragile cu unghiera poate cauza despicarea acestora, pe cand forfecutele produc o mai mica presiune pe unghii atunci cand le taie, reducand posibilitatea despicarii acestora.

 

Clestii de unghii sunt mai robusti, si creeaza o forta mai mare de taiere. De aceea acestia ar trebui evitati pentru taierea unor unghii delicate, insa sunt perfecti pentru unghiile mai groase – in special unghiile de la degetele de la picioare! De obicei, unghierele si forfecutele nu prea pot taia intr-un mod corespunzator unghiile de la degetele de la picioare, insa cu niste clesti de calitate, profesionali, taiatul unghiilor de la picioare va deveni simplu.

  • Set manichiura

Accesoriile de ridicat pielitele, pot fi folosite pentru a ridica pielitele de pe unghii, pana la baza radacinii unghiilor. Acest lucru nu numai ca ofera unghiei un aspect mai frumos dar ajuta chiar si la inducerea cresterii unghiei. Pielitele care cresc prea mult acopera unghia iar acest lucru impiedica cresterea, asa ca o ingrijire si o indepartare in mod regulat a acestor pielite le pot ajuta pe cele cu unghii mai scurte.

 

O forma armonioasa a pielitelor este de asemenea un avantaj pentru persoanele care-si vopsesc unghiile frecvent, deoarece creeaza o forma mai frumoasa a unghiei si vopsirea peste pielite va duce la distrugerea lacului de ungii mult mai usor.

 

Persoanele cu unghiile lungi se pot bucura de avantajele unui instrument de curatare sub unghii, deoarece acestea sunt special concepute ca sa ajunga sub unghii si sa ajute la indepartarea oricaror depozite de mizerie colectate sub acestea.

 

Multe seturi de manichiura au o pila de unghii, care este de asemenea o foarte buna investitie. Pilele sunt perfecte atunci cand vrem sa dam o forma frumoasa unghiilor dupa ce au fost taiate la lungimea dorita, sau sa scapam de varfurile zimtate atunci cand o unghie se rupe.

 

Instrumentele de manichiura sunt din diferite materiale : otel inoxidabil, cromate sau chiar placate cu aur. Articolele de calitate profesionale sunt mult mai scumpe insa ele ar trebui sa reziste o viata si oricum au si garantie destul de mare. Cutiile in care sunt tinute aceste acesorii sunt disponibile in diferite stiluri si din diferite materiale. O cutie mica si simpla este perfecta pentru a o purta in gentuta pentru urgente neprevazute.

 

Seturile din piele sunt mai scumpe decat cele din materiale artificiale, insa acestea fac o impresie mult mai buna atunci cand sa zicem le oferiti cadou sau de ce nu cand primiti un astfel de cadou.

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu