SePoarta.ro - Frumusete

 

CONTURAREA SPRANCENELOR
SFATURI DE INFRUMUSETARE

Conturarea sprancenelor este o buna metoda de a va spori aspectul. Nu trebuie sa fiti model ca sa aratati bine iar conturarea sprancenelor este o modalitate foarte buna de schimbare in bine a look-ului. Conturarea sprancenelor nu numai ca ajuta la definirea trasaturilor fetei, ci va poate ajuta sa aratati si sa va simtiti mai tanara, cat si in acelasi timp va face fata mai ferma. Conturarea sprancenelor va deschide zona ochilor, facand purtatul machiajului de ochi mai  placut.

 

Multi oameni nu vor sa-si dea contur sprancenelor deoarece le este frica fie ca vor gresi fie ca procesul este dureros. Totusi puteti sa minimalizati sansele de a gresi daca stiti exact ceea ce vreti pentru a va contura sprancenele perfect.

Haideti sa incepem!

 

Tunderea Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este tunderea excesului de par din zona sprancenelor. Si doar acest lucru va poate ajuta la infrumusetarea aspectului. Pentru a tunde sprancenele, ar trebui sa folositi o forfecuta mica sau o masina de tuns mustata care are si un pieptane pentru a va ajuta la ghidarea aparatului in timp ce tundeti sprancenele.

Cheia tunderii sprencenelor fara sa faceti vreo greseala este sa executati operatiunea in doua moduri. In primul rand, pieptanati parul de pe sprancene in sus pe frunte. Sprancenele care trec de linia naturala a sprancenelor trebuie tunse. Apoi veti face acelasi lucru insa veti pieptana sprancenele in jos, si veti tunde din nou firele care trec peste linia naturala a sprancenelor. Faceti asta pentru ambele sprancene.

 

Pensarea Pentru a sti exact ce fire ar trebui smulse exista o tehnica. Daca aveti un creion de ochi in trusa dumneavoastra de machiaj, puneti-l in pozitie verticala, sa treaca pe o parte a nasului si prin zona mijlocului gurii. Acest lucru inseamna ca ar trebui sa incepeti de pe partea cu canalele lacrimare. Acesta este punctul de unde trebuie sa porneasca in mod natural sprancenele dumneavoastra. Daca nu se intampla astfel si observati fire de par pe partea cealalta a creionului – fata de spranceana – pensati acele fire de par. Faceti asta pentru ambele sprancene.

 

Pentru arcada sprancenelor, luati acelasi creion si plasati-l in diagonala. Creionul ar trebui sa se afle pe parte de exterior a irisului ocular, a narii si a mijlocului gurii. Aici insa trebuie sa aveti mare grija. Aceasta etapa trebuie realizata gradual, sigur nu vreti sa gresiti. Trebuie sa smulgeti gradual parul de la inceputul sprancenei pana la arcada sprancenei.

 

Pentru capatul sprancenei, din nou pozitionati creionul in diagonala de la coltul exterior al ochiului, trecand pe langa nara si pe la mijlocul gurii. Firele de par care trec de aceasta zona trebuie smulse.

  • Conturarea sprancenelor

Finalizarea Odata ce ati terminat pensarea si tunderea, daca plasati din nou acelasi creion pe orizontala de la inceputul si pana la sfarsitul sprancenei, ar trebui sa existe o linie perfect dreapta la ambele sprancene.

 

Exista de asemenea si alte metode de conturare a sprancenelor cum ar fi filarea sau epilarea, insa pentru aceste metode este recomandat sa apelati la serviciile salonului favorit de infrumusetare pentru a evita greselile sau accidentele.

 

Daca insa credeti ca tunsul si conturarea sprancenelor este prea dificila puteti de asemenea sa vizitati un cosmetician. Un profesionist costa destul de mult insa nu va trebui sa va faceti griji ca veti arata ciudat daca o dati in bara. Pe de alta parte intodeauna merita sa exersati, as ca puteti exersa cat de mult puteti si in final veti fi capabila sa va conturati sprancenele ca o profesionista. Sfaturile mai sus mentionate simplifica procesul de conturare si tundere a sprancenelor. Tineti minte ca nu trebuie sa exercitati o presiune prea mare asupra sprancenelor pentru ca ulterior zona respectiva se poate umfla.

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu