SePoarta.ro - Frumusete

 

INDEPARTAREA ACNEEI CU AJUTORUL LASERULUI - METODA RAPIDA

Iata cateva sfaturi de ingrijire a parului in zilele normale. Toate aceste sfaturi au fost culese de catre mine, vreau sa le impart cu toata lumea si sper sa va fie de folos.

 

Pentru a-ti putea mentine un par sanatos: dormiti cat mai bine si mancati o dieta cat mai sanatoasa.

Parul tinut pe spate: lucrati cu suvite mici, tineti de varfurile parului la 90 de grade fata de cap. Treceti pieptanul prin par de la varfuri pana la radacina, loviti usor pentru a obtine un efect maxim.

Pieptane cu dinti fini: pentru o frezura precisa sau par dat pe spate;

Dip pik: un produs minunat pentru descurcat parul ud;

Creati bucle cu placa de indreptat: puneti suvita de par intre placile calde, cu placile inchise, rotiti placa 2 rotatii complete apoi trageti pana ce placa ajunge la varfurile parului.Obtineti volum cu placa de indreptat. Puneti intre placi parul carliontat si infasurati in jurul placii din exterior;

Pieptane pentru indreptat: Ajuta la descurcatul parului pentru a o indreptare rapida si neteda, pieptanati-va parul in timp ce-l indreptati cu placa pentru a prevenii zbarlitul parului.

Creati un coc incantator. Dupa ce indepartati placa din par, reinfasurati fiecare suvita carliontata si fixati-le cu ace de par la intamplare, lasati nefixate cateva suvite carliontate pentru un aspect sexy, carliontii zbarliti fac niste carlionti mai mici in par, separati carliontii cu degetele, pentru niste carlionti mai fermi, folositi cilindri mici, pentru carlionti mai slabi, folositi cilindri mai mari. Separati parul in suvite egale si pieptanati pe fiecare in parte inainte de a le infasura, pozitionati ondulatorul la jumatatea lungimii parului; impartiti parul in mod egal intre clama si butoias, si evitati sa incretiti varfurile, cu grija infasurati parul pe cilindru in directia in care vreti carliontii;

Carlionti zbarliti dar sexy: Faceti carlionti mici si verticali in par, separati carliontii cu degetele, pentru carlionti mai stransi folositi cilindri de 3/4″, pentru carlionti mai largi folositi un cilindru mai mare, sectionati parul in mod egal si pieptanati fiecare suvita inainte de a le infasura pe cilindru, pozitionati ondulatorul la jumatatea lungimii parului; impartiti parul in mod egal intre clama si butoias, si evitati sa incretiti varfurile, cu grija infasurati parul pe cilindru in directia in care vreti carliontii;

Ondulatorul: folositi accesoriul la temperatura cat mai joasa pentru niste carlionti extra fini, altfel o sa deteriorati parul.

Total styling: incepeti cu un par curat si uscat;

  • Uscare si ingrijire par

Uscator de par: selectati o temperatura si o viteza mai mica pentru a termina o coafura sau a usca un permanent, pentru par vopsit sau par fragil.

Uscator de par: folositi o temperatura mai mare pentru prima parte a uscarii, dupa care scadeti treptat temperatura pana la terminarea coafurii. Pentru fixarea carliontilor sau a coafurii folositi uscatorul la temperatura minima.

Uscator de par: in prima faza cand parul este ud, folositi uscatorul la viteza mare fara capatul concentrator. Uscati pana in faza in care parul mai este doar un pic umed, apoi atasati capatul concentrator, folosind uscatorul setat la viteza medie spre maxima pentru a indrepta parul. Cand va uscati parul incepeti intodeauna dinspre radacini spre varfuri. Pentru a obtine un par cat mai drept folositi uscatorul setat in modul fara caldura.

Uscator de par: pentru a obtine o un par cat mai drept folositi uscatorul setat pe o viteza medie spre maxima. Pentru a bloca cuticulii incepeti sa uscati dinspre radacina spre varfuri. Pentru coafuri detaliate folositi capatul concentrator.

Filtru pentru scame: indepartati capacul din spatele uscatorului si curatati scamele sau firele de par prinse in el. Acest lucru imbunatateste si permite trecerea aerului prin uscator inspre motorul acestuia, imbunatatind si prelungind viata de functionare a uscatorului.

Inainte de a va coafa trebuie intodeauna sa spalati parul cu sampon si balsam de calitate.

 

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu